Ungdomarna på vift

Ungdomarna och ledarna redo!
Sedan i höstas, när våra två flickor började konfirmationslektionerna, har vi vetat att till våren är det dags för både en resa och så det som följer efter med redovisning och konfirmation. Nu är vi där.

I onsdags, vid lunchtid, avgick bussen från Nora resecentrum. Förväntansfulla ungdomar och troligen redan trötta ledare åkte iväg till Skavsta och tog flyget till Gdansk, Polen. I fyra dagar ska de få uppleva en hel del. Igår var de på Malbork slott och på ett koncentrationsläger, Stutthof. På kvällen hade de en gemensam avslutning med eftersnack och andakt på hotellet. Idag ska de besöka ett barnhem och ett nunnekloster, St Brigida. Imorgon är det resa hem som gäller. På söndag lär ingen av ungdomarna röra någon extra fena, inte våra två i alla fall.

Den 22 maj är det sedan dags för konfirmationen. Vita kåpor. Fullt i kyrkan. Fint väder. En spännande tid och sedan är de vuxna i kyrkans ögon. 

Star Wars-dagen!
May the fourth be with you gällde den 4 maj.
Fick en extra figur och en plansch. 
Samma dag som ungdomarna åkte iväg, tog jag och maken en tur till Klossbutiken, Holmens Biltvätt, Willys och en tur i det soliga vädret hem genom skogsvägarna. Det var skönt.

Kommentarer

Populära inlägg