Sommarlov!

Nora, en kväll i juni.
Det närmar sig mitten av juni och de senaste 6-7-8 veckorna har varit hektiska. Det har varit en del att göra och att förbereda. Vi har varit i valet och kvalet när det kommer till firandet av skolavslutningen och niornas bal. Det blev till att mer eller mindre springa i slutet, men vi kunde ordna allt och fixa till det som behövs inför allt. Dottern ville hitta den perfekta klänningen och vi ville inget annat heller.
Äldsta dottern i sin balklänning, vid Norasjön.
Innan ingången till Nora Stadshotell, så fick de stå på röda mattan
och bli fotograferade. Alla stod fint, utom två killar mot slutet - de
bara gick in och det gick ett "nä, nu gjorde de ett fult fel"-sus bland de som
var och tittade.
Så nu har äldsta dottern gått sina tre år på Karlsängskolan och har en framtid framför sig i Örebro när gymnasiet börjar i augusti. Yngsta dottern har ett år kvar på skolan i Nora innan det är dags för henne att gå igenom allt som systern har gjort så här långt - bal och skolavslutning. Kanske springer vi mindre då och kan ordna allt lite lugnare. Men känner jag oss rätt, så lär det blir lite av "yra höns" då med.
Äldsta dottern, deras kompis och yngsta dottern.
Sista dagen i skolan, det är sommarlov.
Det har varit mycket för döttrarna att ta in, många stora förändringar och det känns säkerligen som att slita av ett plåster. Ett plåster som verkligen sitter fast. Nu splittras klassen och kompisarna, som känt varandra sedan förskoleklass. Nu är de på väg mot nya mål, men jag hoppas att de kommer att njuta av sommarlovet först. Vila upp sig och hämta kraft. 

Glad sommar!

Kommentarer

Populära inlägg