Påsken som gick

Dagarna bara rullar iväg och det närmar sig slutet av april. Månaden har varit av och på - vädermässigt. Det har varit kallt, mer än lovligt. Det hade kommit över 2 dm snö här i Nora, när vi var i Blekinge och firade påsk. Minusgrader hade de också haft, -14 grader. Det är hejdlöst kallt. Speciellt i april och mitt i påsken.

Östersjön, vid Boön
Staketet ringlar som en orm
Glömde dessa stackare i slutet av förra säsongen.
De har fått utstå snö och snålblåst.
En av mina leksaksbilar på grusvägen vid stugan
Dagarna i Blekinge gick undan som vanligt. Vi hann en kort vända till stugan. Det var regnigt och kallt, så vi stannade inte så länge. Men det var skönt den lilla stunden, att bara njuta av tystnaden, sjön, skogen och dofterna. Det behövdes. Det fanns även lite trädgårdsarbete som borde ha gjorts, men det fanns inte så mycket lust till det just nu. Skulle vilja byta till nytt fårstaket och skaffa nya smala pelare. Kanske skulle jag kunna börja, genom att rensa bort det gamla. Risken är då att vildsvinen kommer in. Det kommer bli en del att göra när vi väl kommer ner till sommaren. Då är i alla fall gräset högt och vildvuxet.

Tog lite foton under vår påsktur till Blekinge. Det är rogivande. Kan behövas lite energi till allt som komma skall under nästa månad och halva juni - avslut, prover och bal, bland annat.

Hoppas att din påsk var skön.

Kommentarer

Populära inlägg