Tiden går fort när en har roligt

Ja, kanske har jag inte haft det hejdlöst skoj, även om dagarna bara far iväg. Det närmar sig maj och även sommaren. Det märks på de många avslutningar som sker. Döttrarnas körverksamhet är slut, de hade en stor konsert i Nora kyrka med låtar från Jesus Christ Superstar. På teatern körde de en veckas tuff repetition och en helg med föreställningar på tre olika pjäser - "Big Bang II", "Spökhuset" och sedan "Gummi T" - den kända Gummitarzan. I den pjäsen var vår yngsta dotter med och spelade den "tuffe" Ivan, mamman till Ivan och några små andra roller. Det blev en del byten och adrenalinet var nog igång. 

Torget i Karlshamn, våren spirade.
En scen ur "Gummi T". Dottern med den gröna boken.
Två allvarsamma döttrar efter konserten.
Kan vi gå nu, tack? Eller?
Både konserten och pjäserna var roliga att uppleva. Det ger en möjlighet för oss i familjen att mer eller mindre - ja, vill inte säga fly verkligheten, men kanske inte så långt ifrån. Njuta av något annat än den vanliga vardagen en stund. Det har varit rätt bra snuvigt och förkylt, nämligen, för att ta ett exempel. Det blev som en blixt från en klar himmel med en ny vända av förkylningar. Hoppas att det blir lugnt nu.

Påsken firade vi hos min svärmor. Det var skönt med miljöombyte. Vi var en sväng till stugan och sa hej till min makes morbror och moster. Satt nere vid sjön en lång stund - tog kort, målade på en av dockornas ansikten (perfekt med solljuset) och bara njöt av vädret, dofterna, ljuden.

Det är inte länge kvar förrän det är sommar och förhoppningsvis en skön ledighet. 

Kommentarer

Populära inlägg