Regn

Kallar den "Regn".
Outline Gorjuss.
Det är sena kvällen och jag sitter här i köket. Ute blåser vinden hårt och det regnar på härsen och tvärsen. Det är höstrusk för andra dagen i rad. Nu har verkligen hösten kommit, en årstid för mys, filtar, ljus, lövdekorationer, något varmt att dricka och böcker. 

De senaste veckorna har varit fullmatade. Det har varit utöver terminstarter på olika håll alla möjliga föräldramöten. Vi som föräldrar samlar på oss en hel del information då ungdomarna börjar en ny termin, en ny skola, en ny utbildning och nya fritidsaktiviteter. Och även om det för vår del endast varit något nytt när det kommer till äldsta dottern och hennes gymnasiestudier och yngsta och hennes kommande val inför nästa års start på gymnasiet. Så här långt har vi varit nöjda hela familjen. Det fungerar bra, ja, mer än bra. Skönt det.

Regninga dagar ger också en möjlighet att se på film, läsa och måla då fritiden infinner sig. Nu på kvällen tog jag en av artisten Gorjuss outlines och målade flickan i regnet. Det var en enkelt väg att stilla viljan att måla något som kunde bli färdigt rätt fort. 

Annars rullar vardagen vidare, dag för dag...

Kommentarer

Populära inlägg