Sommar och sol!

Yngsta dottern på balkvällen. Maken står bakom.

Äldsta dottern

Karlskrona

Jordgubbar

Midsommarens mat, mums

Yngsta dottern på skolavslutningen. Håller om lilla boken om sig själv, som de gjorde i 7:an
Sommarlovet har dragit igång och det var några aktiva dagar - ja, kanske även veckor innan lugnet la sig och vi kunde packa och åka till stugan. Det var skolavslutning, bal och förberedelser. Det är stora tjejer vi har nu - inga bebisar, även om jag ibland ser dom som mina bebisar. Lär väl se dom även som mina bebisar när de är 42 år och lever sina liv med sina familjer. De har växt som ogräs. Båda har nu gått ut nian och till hösten går båda på gymnasiet. 

Cyklister!
Resan gick ner och det blev en del att se när vi hamnade mitt i cykeltävlingen Vätternrundan. Tur så åkte de åt andra hållet och inte åt samma håll som vi. Var många som hade stannat vid sidan av vägen för att se på. De hade fikakorgar, stolar och vissa även parasoller. Ja, kan tänka mig att göra så också. Såg mysigt ut.

De första dagarna blev en del trädgårdsarbete vid stugan. Trimmade gräset och hettan var hejdlös. Det var väldigt varmt och svettigt, så det var skönt att ta sig ett dopp i sjön. Det var varmt tills midsommar kom, då blev det kyligare och även regn. Blåste rätt bra med, men vi firade inomhus hos min svärmor. Åt gott och njöt av varandras sällskap. 

Tygkonst i ett träd på Wämö

Ingången till Wämöparken, från en liten brygga en bit ifrån

Stuga på Wämö
Här om dagen var vi inne i Karlskrona. Tjejerna ville titta på djuren på Wämöparken. Jag passade på att ta med mig en av mina BJD's och ta lite foton, nu när solen ändå visade sig. Var skönt att traska runt och se sig omkring. Efteråt så åkte vi till Olles Korvbar för ett skrovmål. Gott som bara den.

God hamburgare
Nu rullar sommaren på med lugna dagar i stugan, hos svärmor och vid sjön. Det har blivit en del bad med, i sjön Hörnen. 

Hoppas att du får en skön sommar!

Kommentarer

Populära inlägg